Preview

Agrarian science

Advanced search

Fattening and meat properties of pigs, getting an extract of the duode-num and probiotics

https://doi.org/10.32634/0869-8155-2019-323-3-16-19

Abstract

Исследованы откормочные и мясные качества подсвинков, которым скармливали экстракт двенадцатиперстной кишки и пробиотики, лучшими качествами отличались подсвинки, которым добавляли в корм «Бифидумбактерин» и экстракт двенадцатиперстной кишки.

About the Authors

E. I. Fedyuk
Don State Agrarian Universit
Russian Federation


O. N. Polozyuk
Don State Agrarian Universit
Russian Federation


O. V. Mikheeva
Don State Agrarian Universit
Russian Federation


V. V. Fedyuk
Don State Agrarian Universit
Russian Federation


Review

For citations:


Fedyuk E.I., Polozyuk O.N., Mikheeva O.V., Fedyuk V.V. Fattening and meat properties of pigs, getting an extract of the duode-num and probiotics. Agrarian science. 2019;(3):16-19. (In Russ.) https://doi.org/10.32634/0869-8155-2019-323-3-16-19

Views: 251


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 0869-8155 (Print)
ISSN 2686-701X (Online)
X